Waarschijnlijk is het onderhouden van uw dak geen onderwerp dat u dagelijks bezighoudt.

Een goede staat van onderhoud van uw dak is noodzakelijk als u deze jarenlang zonder problemen wilt gebruiken. Het is daarom verwonderlijk dat onderhoudswerkzaamheden vaak tot het laatste moment worden uitgesteld of nog erger: dat er pas aan onderhoud wordt gedacht als er reeds schade en overlast is ontstaan. Eigenlijk een vreemde situatie. Iedereen weet dat zaken in gebruik aan slijtage onderhevig zijn. Niemand zal zich afvragen of een auto onderhouden moet worden. Waarom doen sommigen dat dan wel als het gaat over het onderhoud van hun daken?

ONDERHOUDSABONNEMENT: GELD BESPAREN!

De dakbedekking staat bloot aan weer, wind en zon. Grote temperatuur-schommelingen zorgen ervoor, dat de dakbedekking er flink van langs krijgt. Door regelmatig de dakdekker te vragen het dak te controleren en zwakke punten te verbeteren, kan veel schade worden voorkomen en kan de levensduur van de bedekking aanzienlijk worden verlengd. Wat op dit moment met een kleine ingreep kan worden verholpen, zou op een later tijdstip, wanneer dit achterwege wordt gelaten, er de oorzaak van kunnen zijn, dat een grote, dure renovatie nodig zal zijn om alles weer in orde te krijgen. Zo behoudt u met goed onderhouden dak tevens de waarde van uw huis.

WAAROM EEN PREVENTIEF ONDERHOUDSABONNEMENT?

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren, heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingssysteem, de toegepaste materialen, ligging (bijvoorbeeld direct onder bomen) en afschot, zal het dak zeker gaan vervuilen. Een duurzaam dak is niet alleen afhankelijk van het ontwerp en de uitvoering. Ook het gebruik en beheer zijn van groot belang voor het blijvende behoud van de waterdichte functie.

Een plat dak ligt vaak niet in het zicht en de kans dat er slecht naar wordt omgekeken is reëel aanwezig. Daardoor kunnen er voor de eigenaren en gebruikers van de onderliggende ruimtes nare situaties en gevolgschades ontstaan. Om dit te voorkomen moet het dak worden ontdaan van vuilophopingen en moeten eventuele problemen (bv mechanische beschadigingen) direct hersteld worden, voordat er schade kan ontstaan.

Het BT dakbedekkingen heeft daarom een onderhoudspakket ontwikkeld waarbij uw dak elk jaar in de met u afgesproken maand gecontroleerd wordt.

Het onderhoudspakket bestaat uit:
• het schoonmaken van het dak, het schoonmaken van evt dakgoten, het ontstoppen van afvoeren;
• kosteloos en direct uitvoeren van kleine reparaties;
• gratis afvoeren van vuil;
• schriftelijk, danwel mondeling melden van bijzonderheden;
• gratis offerte en contact indien er grotere reparaties nodig zijn;
• korting op reparatie nav de onderhoudscheck;
• Ieder jaar in de vooraf afgesproken maand een telefoontje voor een afspraak voor onderhoud.

Een onderhoudsabonnement is er al vanaf 150 euro per jaar.

Weten wat een onderhoudsabonnement voor u kost? Bel 06-39001610 of neem contact met ons op via het contactformulier.