Snel waterdicht met nieuwe dakbedekking!

Bij nieuwe dakbedekking zijn er een aantal keuzes te maken. Uit welke soorten dakbedekking heb ik de keuze voor mijn platte dak, welke materiaal is het beste en wat zijn de kosten voor de klus? En niet onbelangrijk…  hoe lang duurt het? BT-dakbedekkingen helpt u graag verder met deze vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of is uw dak aan Vervanging toe?

Een dakbedekking heeft helaas niet het eeuwige leven en soms is het gewoon op en is het tijd voor nieuwe dakbedekking. Als dit het geval is kunnen er vervelende problemen optreden zoals bijvoorbeeld lekkage, houtrot of erger.

Gaat u uw dakbedekking op uw platte dak vervangen? Dan kan de klus op 2 manieren worden uitgevoerd. In de meeste gevallen is het mogelijk om de nieuwe laag dakbedekking over de oude laag aan te brengen. Dit scheelt u flink in de kosten. Wilt u direct uw dak laten isoleren of zijn er al vele lagen dakbedekking over uw platte dak aangebracht waardoor het geheel te zwaar begint te worden voor de dakconstructie? Dan moet de complete dakbedekking vervangen worden. De dakdekker haalt de oude lagen van uw platte dak en voorziet het dak weer van een verse strakke laag. Wat de kosten zijn voor het laten plaatsen van een nieuwe dakbedekking op een plat dak is afhankelijk van een aantal factoren. Samen met u nemen wij de wensen door en geven u een goed advies.